Aankoopmakelaar

Home » Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar Apeldoorn
Léon van Laarhoven & Martine Ruijter
Van Laarhoven Makelaardij in Apeldoorn

Wie zijn wij?

Van Laarhoven Makelaardij is dé moderne en frisse aankoopmakelaar van Apeldoorn. Enthousiast, toegankelijk en gedreven, dat is waar wij voor staan. Met een ervaren aankoopmakelaar aan je zijde, die jou van eerlijk advies durft te voorzien gaan wij samen voor jouw droomhuis!

Als eerste zullen wij met elkaar in gesprek gaan over jouw specifieke wensen, alvorens we kunnen gaan bezichtigen. Als wij weten wat je zoekt, zullen wij samen met jou op zoek gaan naar jouw droomwoning. We houden het aanbod in de gaten en gaan met je mee naar de bezichtigingen. Wij kijken ter plaatse naar de (bouwkundige) kwaliteit van de woning, nemen de beschikbare informatie stukken door, kennen de lokale bestemmingsplannen en ontwikkelingen en weten wat een reële prijs voor de woning is. Waar nodig adviseren wij of een bouwkundig onderzoek verstandig is.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij weten wat de woning waard is, wat er eventueel nog aan moet gebeuren en wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Zo zorgen wij voor een deskundige en effectieve onderhandeling, waarbij we voor jou de beste prijs voor de woning behalen!

De andere partijen

Lees hier meer over de hypotheek adviseur

Lees hier meer over de notaris

Waarom een aankoopmakelaar?

  • Realistisch aankopen door onze ervaring en lokale marktkennis;
  • Nauwe checks en samenwerking met de hypotheekadviseur;
  • Wij geven jou (bouwkundig) advies over de staat van de woning;
  • Wij regelen alle administratieve zaken;
  • Wij controleren alle juridische aspecten;
  • Je betaald één vast tarief > No Cure No Pay! *

    * Ongeacht het aantal bezichtigingen!