HYPOTHEEK adviseur

Home ยป Hypotheek adviseur

Wie is Hypotheekadvies op Maat?

Ik ben een adviseur die gespecialiseerd is in hypotheken en verzekeringen. Ik werk met veel verschillende banken en verzekeraars samen en kan je dus altijd helpen. Ik kies dus ook de bank voor je uit met de beste voorwaarden en de laagste rente. Alles in jouw voordeel dus.

Ik vind het prettig om persoonlijk contact met elkaar te hebben en vind een gesprek bij jou thuis of bij mij op kantoor een must. We moeten namelijk samen alles regelen en daarbij hebben we elkaar hard nodig. Ik ben zowel overdag als ook in de avond beschikbaar voor een gesprek.

Samen bespreken we je wensen en bereken ik je maximale leensom voor een hypotheek. Daarna verwijs ik je door naar de makelaar om samen een passend huis te zoeken. Deze samenwerking is erg belangrijk omdat het op elkaar aan moet sluiten. Zo voorkom je vervelende verrassingen. Dat is een groot voordeel van ons concept.

Naast het regelen van het benodigde geld, kijk ik ook naar alle risico’s en regel ik de bijbehorende verzekeringen voor je. Denk hierbij aan een overlijdensrisicoverzekering, een verzekering tegen verlies van inkomen mocht je langdurig ziek of arbeidsongeschikt worden en een woonhuis- en inboedelverzekering voor je pas gekochte huis.

Ook ga ik mee naar de overdracht van de woning bij de notaris. Daar krijg je de sleutels van het huis en wordt door de notaris ook de hypotheekakte besproken. Daar wil ik natuurlijk graag bij zijn. Zodoende heb ik jullie dan van A tot en met Z begeleid bij het hele traject en dat vind ik prettig.

Eigenlijk regel ik dus alles waar je mee te maken krijgt als je een eerste woning koopt. Dat is toch superhandig? En alles in 1 concept.

Luuk Brink
Hypotheekadvies op Maat

De andere partijen

Lees hier meer over de notaris

Lees hier meer over de aankoopmakelaar