HET CONCEPT

Home » HET CONCEPT
Over ons

Hoe werkt het concept?

Het concept Startersdeal Koopwoning Apeldoorn is een initiatief van lokale partijen die jou van deskundig advies voorzien en nauw samenwerken met elkaar. Ons doel is om jou zo veel mogelijk te ontzorgen en volledig bij te staan bij deze eerste stap op de woningmarkt.  

Wij begeleiden je tijdens het hele traject. Vanaf het eerste hypotheekgesprek, gaan mee naar de bezichtigingen, voeren de onderhandelingen tot aan het zetten van de handtekeningen bij de notaris.

Wat kan je van ons verwachten?

Meestal is stap 1 kijken wat kan ik lenen zodat je weet in welke prijsklasse je een woning kan kopen. Daarbij kijken we naar je vaste salaris, eventuele toeslagen, overwerk, flexibele contracten etc.

Zodra je weet wat je kunt lenen kun je met de aankoopmakelaar in gesprek over wat je zoekt, zij gaan dan samen met jou eventuele woningen bezichtigen en helpen je met de bieding. Voordeel is dat de makelaar goed weet wat een realistische prijs is, wat je eventueel nog aan verbouwingskosten kwijt bent etc.

Het laatste deel is voor de notaris, hij zal je helpen met het passeren van de woning, eventuele samenlevingscontracten en meer.

Wil je weten wat jullie mogelijkheden zijn, neem dan via het contactformulier contact met ons op en wij kunnen heel snel schakelen, op kantoor of bij je thuis!

Lees hier meer over de hypotheek adviseur

Lees hier meer over de aankoopmakelaar

Lees hier meer over de notaris

Waarom meedoen aan dit concept?

  • Door onze ervaring en lokale kennis van de markt, betaal je altijd de juiste prijs
  • Door de samenwerking met jouw hypotheekadviseur weten wij precies wat er mogelijk is;
  • Wij geven jou (bouwkundig) advies over de staat van de woning;
  • Wij regelen alle administratieve zaken;
  • Wij controle alle (juridische) zaken die komen kijken bij het kopen van een woning;
  • Je betaalt één vast tarief, No Cure No Pay